У Януковича свій "сімейний майдан": сестра кухарки замість благовірної

Навіть російська журналістка посміялася з цього

Російська журналістка Олена Риковцева висміяла новину про розлучення побіжного екс-президента України Віктора Януковича з дружиною Людмилою. Відповідний запис з'явилася на її сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"У рядку, що біжить, на каналі Newsone. Янукович розлучився з дружиною пiсля 45 рокiв шлюбу. Сімейний Майдан під третю річницю державного", - написала Риковцева.

Як повідомлялося, Віктор Янукович зізнався, що розлучився з дружиною Людмилою після 45 років подружнього життя. Зараз він живе в цивільному шлюбі з сестрою своєю колишньою кухарки, разом з якою втік із України.

Нагадаємо, Віктор Янукович підозрюється в скоєнні державної зради, пособництві представникам влади Росії в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, і веденні агресивної війни.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає від США найновіші дрони, оснащені вогнепальною зброєю (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:43

Американська компанія Feloni Aero відправить в Україну новітні дрони з 5,56-мм гарматами та ракетами Spike. Про це йдеться у пресрелізі, передають Патріоти України. У компанії кажуть, що після того, як уряд США схвалив новий законопроєкт щодо передачі ...

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...