У Каліфорнії з'явився інтерактивний музей морозива (фото)

Експонати можна буде не лише побачити, але й скуштувати.

Фото: vokrugsveta.ua

Це буде рай для любителів поїсти морозиво і навіть поплескатись в ньому, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Меріліс Банн (Maryellis Bunn) задумала створити музей морозива в минулому році. Спочатку вона відкрила виставку морозива в Нью-Йорку, яку відвідало понад 200 000 чоловік.

Тепер же вона відкриває постійний музей морозива в Лос-Анджелесі. Банн визнає, що це не зовсім музей в традиційному його розумінні. «Я хочу, щоб дорослі відчули себе дітьми. І щоб діти просто повеселилися ».

У музеї буде всього 10 інсталяцій. У кожній кімнаті можна буде щось спробувати на смак або понюхати. Також тут буде кімната, заповнена бананами, і цілий басейн з кондитерською обсипкою, в якій можна буде поплескатись. Морозиво тут всюди - на стінах, обличчях і навіть в черевиках.

Вхід коштуватиме для дорослих - $ 29, для дітей - $ 18. У вартість входять всі дегустації.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Всупереч російській історіографії. Розквіт Одеси розпочався набагато раніше, ніж це місто отримало теперішню назву. І ось чому

неділя, 23 листопад 2025, 17:21

Всупереч російській історіографії. Розквіт Одеси розпочався набагато раніше, ніж це місто отримало теперішню назву. І ось чому. Ще задовго до появи морських портових кранів, пароплавів і контейнерів Одеса вже була центром торгівлі. Але не імперської — ...

Полонений окупант подзвонив сестрі, але рідна людина просто посміялася з нього разом зі своїм хлопцем (відео)

неділя, 23 листопад 2025, 16:51

19-річний окупант на ім’я Дмитро має матір, трьох братів та двох сестер. Однак він виріс у дитбудинку. Із родини його забрали малюком, бо матір, заливши очі, збиралася спалити сина в пічці. Свою історію полонений росіянин розповів у інтерв’ю Дмитру Кар...