У Кремлі дуже багато причин для "палацового перевороту", - Піонтковський

Спроба Кремля приховати першу гучну поразку у вигляді провалу так званої "Новоросії" війною в Сирії призвела до ще більш катастрофічних наслідків.

Кремль. Фото: OnPress.info

Російський політолог Андрій Піонтковський в інтерв’ю поділився з журналістами власними прогнозами щодо стійкості путінського режиму. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.



Так, у Російській Федерації немає досвіду демократичного переходу влади від однієї особи до іншої. Відтак, змінити «вивіску», яка їх не влаштовує, представники еліти можуть лише шляхом палацового перевороту. Варто зауважити, що незадоволення можновладців викликане не лише внутрішніми проблемами (вичерпання ресурсів), а і зовнішніми (зовнішньополітичні поразки).



Піонтковський у черговий раз наголошує, що спроба Кремля приховати першу гучну поразку у вигляді провалу так званої «Новоросії» війною в Сирії призвела до ще більш катастрофічних наслідків. У сирійській війні Путін потрапив якраз на гарячу стадію сунітсько-шиїтського конфлікту, який триває вже тисячу років, прийнявши сторону шиїтських екстремістів (режиму президента Сирії Асада, Хезболи, Корпусу вартових ісламської революції тощо). Проте, варто пам’ятати, що до сунітів належать вісімдесят відсотків мусульман світу та дев’яносто п’ять відсотків того населення Російської Федерації, яке сповідує іслам. Ті, хто має мозок, розуміють, до чого йдеться, - наголошує Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...