У Кремля великий облом-с, в України - чимала перемога: ЄС змушений відмовитися від мантри про зміни до Конституції, – експерт

Західні політики вихопили з політичного пакету інший "зручний компонент", яким є вибори.

Олександр Сушко. Фото: inpress.ua.

Представник Інституту євроатлантичного співробітництва вважає, що ЄС наполягає на створенні закону про вибори на окупованих територіях Донбасу. Захід наполягає на проведенні виборів на окупованих територіях Донецької і Луганської областей. Про це в ефірі 5 каналу в четвер, 3 березня, заявив науковий директор Інституту євроатлантичного співробітництва Олександр Сушко, передають Патріоти України.

"Чому вони зараз висувають на перший план вибори? По-перше, обставини змусили відмовитися їх від попередньої мантри, якою була Конституція. Пам’ятаємо, аж до січня включно ось це було головною ідеєю, яка вбачалася як величезний ключ до розв’язання всієї проблеми, і на Україну тиснули з цього питання", - зауважив він.

Утім зараз, на думку експерта, відбулася переоцінка: "Вони зрозуміли, по-перше, що це нічого не дасть (якщо, наприклад зґвалтувати український парламент), по-друге, що це неможливо, а по-третє, що це підриває їхній авторитет. Вони відмовилися від цього і вихопили з політичного пакету інший зручний компонент, яким є вибори".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...