У Криму обклали сміттям двох чиновників

Постарались місцеві активісти.

Фото: сайт Мінприроди Крима.

У Криму активісти вивалили сміття поруч з місцем проживання і роботи двох чиновників, які відповідають за прибирання. Про це повідомив міністр екології та природних ресурсів республіки Геннадій Нараїв, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Зокрема, сміття було вивантажено під ворота глави адміністрації Просторненського сільського поселення Джанкойського району Володимира Маніленко і під двері кабінету заступника голови адміністрації Білогірська В'ячеслава Курбанова», - наголошується в повідомленні.

Нараїв нагадав, що «на території цих муніципалітетів залишаються не ліквідованими звалища відходів по 10 тисяч кубометрів». Заходи щодо їх ліквідації не приймаються протягом довгого часу.

Міністр також зазначив, що громадські працівники виконали обіцянку глави Криму Сергія Аксьонова, який заявляв, що готовий бути оштрафованим за організацію вивозу сміття до будинків глав муніципалітетів, які ігнорують появу звалища. «За фактом несанкціонованого розміщення відходів Мінприроди Криму порушено адміністративне розслідування щодо невстановленого кола осіб», - додали у відомстві.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...