У Криму запровадили мито у 3500 рублів за відмову від примусового громадянства РФ

«Подарувавши» кримчанам «автоматичне» російське громадянство, Кремль для запобігання значної втечі в українське, спочатку передбачив бюрократичну тяганину, черги, а пізніше й «мито»

Про останнє ноухау, на потопаючому «непотоплюваному авіаносці» піратів міжнародного права Патріоти України прочитали у блозі Вадима Фульмахта.

А знаете ли вы, что крымчане, которых сделали российскоподданными без их согласия, как крепостных, должны собирать кучу бумажек и платить пошлину 3500 рублей, чтобы отказаться от российского гражданства, которое они никогда не оформляли и не просили?

Еще раз. Вот вы живете в своей стране у себя дома. Затем на улицах забегали зеленые человечки и казаки, потом внезапно вы оказываетесь российским гражданином, вопреки собственному желанию и всем известным законам. Но это еще не все - чтобы отказаться от этого проклятого гражданства, вы должны оформлять документы и платить пошлину!

Подтверждение от УФМС России по городу Севастополю:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....