У Києві начальник-сепаратист комунального підприємства жорстоко побив героя Революції Гідності (фото)

Напад стався на робочому місці, в кабінеті директора підприємства, за присутності більше п'ятнадцяти колег.

Ілюстрація:baj.byПредставник Радикальної партії Станіслав Коломієць заявив, що у Києві мажор-сепаратист жорстоко побив героя Революції Гідності Євгена Сагуйченка. Відповідну заяву Коломієць опублікував в Facebook, інформують Патріоти України.

"Женя - герой Революції Гідності: під час протистоянь на Майдані він отримав кульове поранення в голову, в результаті чого втратив око. При цьому у нього є четверо дітей, і ще він займається волонтерством для бійців АТО", - пише він.

За словами Коломійця, його товариш працює в компанії "Київтранспарксервіс". Конфлікт стався після того, як Сагуйченко написав на ім'я начальника комунального підприємства Святослава Мельника заяву з проханням виділити матеріальну допомогу для проведення операції.

"Мельник, у відповідь на заяву накинувся на Євгена з кулаками, важко побив, навмисне завдаючи ударів по голові, в скроню. Лаявся, кричав, що не бачити Жені ні грошей, ні лікарняного, і шкода, що його не добили на Майдані", - пише представник Радикальної партії.

При цьому він зазначив, що Мельник відомий в колективі "Київтранспарксервісу" сепаратист.

"Багато разів він висловлювався, що" Україна - не держава ", що скоро схід буде російським, як і належить. До всього він ще й мажор, призначений на хлібну посаду за протекцією з грубими порушеннями процедури", - підкреслив Коломієць.

За словами представника РП, зараз Сагуйченко у важкому стані перебуває в лікарні. "У нього важкий струс мозку, він постійно втрачає свідомість, єдине око майже нічого не бачить", - резюмував Коломієць.

Фото:Facebook

Нещодавно Станіслав Коломієць залишив свіжий допис на своїй сторінці:

"Як повідомив мене Evgen Saguychenko, напад стався на робочому місці, в кабінеті директора підприємства, за присутності більше п'ятнадцяти колег. Святослав Мельник бив та публічно принижував його гідність!

Висновок лікарів: забої середнього ступеня тяжкості, значно погіршився зір та є загроза залишитися сліпим!!!

За заявою Євгена порушена кримінальна справа в Подільському райуправлінні Нац. Поліції. Як помічник народного депутата України, першого заступника комітету законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Ігор Мосійчук вже готую депутатське звернення на керівництво поліції. Беремо на особистий контроль, зам'яти, заморозити, гальмувати справу не дамо!!!

Завтра 14.12.2016., о 10.00 год. запрошую всі патріотичні організації, активістів, свідомих громадян, однопартійців підтримати Євгена. вул. Копилівська 67 корпус 10 КП "Київтранспарксервіс".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...