"Это тебе за ***** Савченко, за Крым", — в Підмосков'ї жорстоко побили російського опозиціонера

Напад на Ігоря Іванова стався біля будинку, де розташована квартира його дружини.

Ілюстрація:inshe.tv

Члена руху "Солідарність" Ігоря Іванова побили в російському Королеві через його позиції за вироком Надії Савченко і анексії Росією Криму. Про це 15 червня повідомляє Дождь, інформують Патріоти України.

За словами активіста, напад стався біля будинку, де розташована квартира його дружини. Щоб він вийшов з дому, нападники подзвонили в домофон і сказали, що нібито зачепили його машину своїм автомобілем. Коли він спустився, двоє молодих людей почали бити його, а третій стояв поруч і знімав те, що відбувається на відеокамеру свого гаджета.

"Кричали всяку гидоту - "че творишь", "это тебе за ***** Савченко, за Крым", - розповів Іванов.

Згідно з результатами медобстеження, яке активісту сказали пройти, перш ніж звертатися в поліцію, у нього діагностовано набряки лівої скроневої області, а також пошкодження гомілки.

"Госпіталізувати лікар не став, каже, що переповнена лікарня", - сказав він.

Також Іванов розповів, що регулярно чергує біля народного меморіалу на місці вбивства Бориса Нємцова на Великому Москворецькому мосту і бере участь в акціях опозиції.

Що робити, якщо гроші залишились в банкоматі - банк надав пояснення

середа, 1 травень 2024, 6:44

Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...

Новий поворот: Згадки про арештованого заступника міністра Шойгу видалили із сайту Міноборони РФ

середа, 1 травень 2024, 5:00

Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...