У Києві відомий спортсмен влаштував неадекватну істерику та заліз у сміттєвий контейнер (відео)

Спортсмен знаходився в салоні автомобіля, водій якого в районі Чоколівського бульвару не впорався з керуванням, в’їхав у стовп та відбійник та втік з місця ДТП.

В результаті у салоні понівеченого авто залишилися два п’яні пасажири, які почали нападати на водіїв, що намагалися надати допомогу, побачивши пошкоджене авто на дорозі, повідомляють Патріоти України.

«Цим пасажиром виявився Подолян Владислав – захисник БК “Київ”. Згодом під’їхали патрульні, на яких Владислав лаявся, погрожував і намагався вдарити. Йому одягнули кайданки, але це його не зупинило – він почав махати ногами і, навіть, сам застрибнув у смітник, а потім ще й вдарив свого товарища», – йдеться у повідомленні.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бої у Красногорівці: чому місто важливе для оборони, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 7:15

За повідомленням Генштабу ЗСУ, за останню добу на Новопавлівському напрямку оборонці продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів нам...

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...