"У лідерки "Батьківщини" і "оппоблоку" - єдиний центр прийняття рішень і постановки задач - Кремль" - Шкіряк

Анонсована Тимошенко "широка опозиція" де-факто вже існує. Їхня мета - дестабілізація і розхитування внутрішньої ситуації в Україні з намаганням проведення дострокових виборів, впевнений радник Авакова.

Зорян Шкіряк. Фото:rian.com.ua

Лідер ВО "Батьківщина" знаходиться під прямим впливом Кремля, який чітко вказує на її завдання в Україні. Таку заяву зробив радник глави Міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"У лідерки "Батьківщини" і у російсько-сепаратиського, організованого політично-злочинного угрупування у ВР "оппоблок", напевно єдиний центр прийняття рішень і постановки задач - Кремль. Тільки діють вони хитро, кожен за своїм персональним планом (щоб не спалитися), написаним у Мордорі", - написав він.

На думку Шкіряка, анонсована Тимошенко, "широка опозиція" де-факто вже існує.

"Їхня мета - дестабілізація і розхитування внутрішньої ситуації в Україні з намаганням проведення дострокових виборів. Це суто російський сценарій. Але путін і його шавки такого подарунку не отримають. Це все, що потрібно знати про ситуацію, котра склалася в українському парламенті. Все інше - маячня, що лунає з вуст популістів, брехунів та маніпуляторів" - вважає Шкіряк.

"П.С. Я вже мовчу про вищу ступінь цинізму, що проявила ЮВТ у вчорашній заяві на адресу комбатів, тих, хто у 2014-му, зі зброєю в руках, пішов захищати Україну в складі добровольчих батальйонів ЗСУ та МВС. Це воїни, що пройшли справжнє пекло війни за Украіну, від Савур-Могили до Іловайська.

Таку відерту єресь міг ляпнути тільки ворог і провокатор. І ніхто мене не переконає у зворотньому. Но комент...", - резюмував радник глави МВС.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Новий фронт: Китай і Росія спільно працюють над вторгнення на Тайвань

субота, 11 травень 2024, 3:25

Директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс у Конгресі заявила, що американська розвідка фіксує активізацію співпраці Китаю і Росії по "тайванському питанню". Крім того, Гейнс додала, що оцінки розвідки вказують на зростання співпраці у політичном...

"Все більше відчуття, що кроти в Києві домовилися з ворогом, щоб сфальсифікувати звинувачення проти Романа Червінського", - Тарас Чорновіл

субота, 11 травень 2024, 0:35

"У Кропивницькому Роман Червінський на чітких матеріалах справи доводить явні факти її фальсифікації слідчими й прокуратурою, результати тиску на свідків і потерпілих та інші дикі злочини проти права й правосуддя", - пише політолог Тарас Чорновіл на св...