У Мексиці раптово заворушилась статуя Христа (відео)

Небувала подія сталась під час меси.

Фото: infokava.com

В церкві Санта-Ана в мексиканському селі Тепеттілан під час п'ятничної меси у 300-річної статуї Ісуса Христа заворушилася голова. Багато людей сприйняли подію як диво, здивовано повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На думку однієї зі свідків, Ісус таким чином "намагався щось сказати". На опублікованих нижче кадрах відображено, як статуя Христа XIX століття, яку заради п'ятничної меси спеціально дістали з скляного саркофага, хитає головою.

Втім, місцевий священик Гуерра Лул сприйняв "чарівний інцидент" скептично.

"Швидше за все, мотузки, на яких була підвішена статуя, ослабли, через що всім здалося, що церкву відвідав Бог. Тим не менш, це все одно прекрасна подія", — заявив священик маловір.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...