У мережі показали нові фото російської зірки в АТО

У мережі з'явилися нові знімки російського актора, зірки "Грозових воріт" Анатолій Пашиніна в зоні АТО.

Вже понад місяць знаменитість воює на боці Української добровольчої армії, - передають Патріоти України. Фотографії з актором в селищі Широкино Донецької області опублікував в Twitter блогер з ніком Thirteen.

"Пашинін в Широкино тусить", - прокоментував він прикладені до посту фотографії. Знімки збирають лайки і репости підписників блогера. Однак, судячи з усього, далеко не всі поділяють захоплення українців з приводу участі Пашинін в АТО.

"Саме так, тусить. Він в "Грозові ворота" грає. Тільки тут дійсно вбивають", - підкреслили в одному з коментарів.

Нагадаємо, ще до початку війни на Донбасі Анатолій Пашинін опинився в рядах ворогів Кремля, так як під час Євромайдану підтримав Україну, уродженцем якої є сам. Деякий час актор активно допомагав бійцям АТО як волонтер.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...

"Цікаво, коли цей іспанський сором вже закінчиться?": В справі Коломойського прокурори вигадали нову схему – експерт

середа, 1 травень 2024, 20:55

Експерт зауважив, що справа Коломойського ґрунтована на свідченнях 4-х осіб з технічного персоналу, серед яких касири й інкасатори, у той час як менеджери та аудитори протягом всього цього часу ніяких проблем не фіксували. Бюро економічної безпеки (БЕБ...