У морги Донецька надійшло ще 25 тіл російських найманців

Окрім загиблих російських кадрових військових у лікарні окупованого міста також надійшло 18 поранених терористів та окупантів.

Ілюстрація:sprotyv.info

Протягом трьох днів в морги двох донецьких лікарень завезли більше двадцяти загиблих бойовиків і окупантів. Також в лікарні госпіталізовано близько двадцяти поранених захисників "русского мира". Про це на своїй сторінці в Facebook з посиланням на власні джерела в окупованому Донецьку повідомив координатор проекту "Стоп Терор" Семен Кабакаєв, інформують Патріоти України.

"У період з 18.02 по 20.02 в лікарню Калініна і Залізничну надійшло 25 - 200-х. З них 11 осіб кадрові російські військові і 14 місцевих бойовиків, з першої Слов'янської бригади та батальйону "Оплот", - написав Кабакан.

За його словами, також в лікарні привезли 18 поранених. "9 - 300-х кадрові військових і 9 місцевих бойовиків з підрозділів "Оплот", 1-а бригади та батальйону"Восток", - уточнив Кабакаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...

Нардеп розповів, хто заблокував законопроєкт про ліквідацію Московської церкви

четвер, 2 травень 2024, 13:17

Прийняти закон про заборону Московської церкви в Україні (УПЦ МП) заважають не США, а інтриги парламентської монобільшості. Про це в коментарі «Главкому» повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Микола Княжицький, який подавав альтернативний ур...