У МЗС закликали українців не їхати до Єгипту

У відомстві нагадали, що у країні продовжує діяти надзвичайний стан.

Міністерство закордонних справ України. Фото:ua-ru.info

У МЗС зазначили, що 10 квітня влада Єгипту на три місяці запровадила в країні надзвичайний стан. Про це повідомляє прес-служба МЗС, передають Патріоти України.

Саме тому українцям наполегливо рекомендують переглянути свої плани щодо відпочинку у Єгипті в цей період та, "по можливості, утриматися без нагальної необхідності від поїздок до цієї держави, у тому числі з туристичною метою".

Тим, хто вже перебуває у Єгипті в МЗС радять дотримуватись кількох важливих правил:

"Категорично не рекомендується відвідувати північну та центральну частині Синайського півострова, а також у пустельні райони на захід від Нілу; бути пильними при відвідуванні північного узбережжя Єгипту, в тому числі під час поїздок Каїром, дельтою Нілу та популярними туристичними місцями в цьому районів й на узбережжі Червоного моря. Підвищену уважність рекомендуємо виявляти під час святкування в Єгипті релігійних (у т.ч. християнських) свят, та по можливості утримуватися від відвідування релігійних святинь", - радять у МЗС.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...