"У нашій державі бойовики. Небезпечні, підлі покидьки. І ми змушуємо наших солдат не ліквідувати їх, - вбивць, злочинців, ворогів. Хто ми після цього?", - блогер

Яке право має Європа вирішувати, що нам робити, якщо не Меркель з Олландом, а наші хлопці стоять на передовій, питає експерт

Фото: "Пульс міста"Чому Путін бомбить Алеппо, а ми не можемо бомбити Донбас? Чому в усьому світі борються з тероризмом, а з "ЛДНР" церемоняться? Про це пише відомий блогер Олександр Добровольський, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Чому Україна прислухається до Європи, до Росії та до світової спільноти в той час, коли до нас не прислухається ніхто і нашим воїнам та їх сім'ям допомагаємо ми самі?

Це Меркель та Олланд стоять на передовій?

Це європейці чекають чоловіків та синів з війни?

Ні.

Яке право вони мають казати нам хоч слово про нашу державу та нашу війну? Яке право має Європа вирішувати, що нам робити?

У НАШІЙ державі бойовики. Небезпечні, підлі покидьки. І ми змушуємо наших солдат не ліквідувати їх, -вбивць, злочинців, ворогів?

Хто ми після цього? Боягузи? Такі самі покидьки? Бездушні тварини?

Навіть вовки у своїй зграї можуть помститися. А ми - нащадки великого народу - не можемо захистити жінок та дітей???

Ми маємо йти вперед. І послати Європу у с*аку. Хай санкції. Хай погрози. Через два тижні європейці самі приповзуть. А поки - вони користуються боягузами та зрадниками у нашій владі.

Люди, схаменіться. Не лишайте жалість на тих, хто нещадно вбив ваших рідних. Треба послати командування - посилайте. Треба вийти на мітинг - виходьте.

Ми - українці. І начхати на тих, хто користується нами. Ми господарі цієї прекрасної землі. Давайте просто захистимо її. Кожен по своєму. Словом, ділом, зброєю, коштами.

Хто чим може.

І тоді ми будемо справжніми господарями. Тоді наші діти не зневажатимуть нас!

Не бійтеся Європи. Не бійтеся нікого. Будьмо разом. Це останній шанс! Але - великий. На нашу перемогу!

Слава Україні! Смерть ворогам!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...