"У недоімперії все має бути «недо»: Росіяни не змогли імпортозамістити українські двигуни, тому продають Індії кораблі-напівфабрикати

Спочатку за створення аналогів українським двигунам бралось Науково-промислове об’єднання «Сатурн», але щось в них не склалось.

Російські корабели залишились без українських двигунів. Фото: Известия.

Блогер Олександр Коваленко на своїй сторінці в Фейсбук поділився останніми новинами щодо «вставання з колін» російського військово-промислового комплексу, передають Патріоти України.

Так, за словами Коваленка, останні три роки Росія намагається імпортозамістити все, що тільки можна. Яких результатів у цьому досягли росіяни? Будемо відвертими, не надто гарних. Ще одним свідченням цьому слугує цікавий факт з україно-індійських відносин.

Нещодавно стало відомо, що «Зоря-Машпроект» поставить індійському оборонному відомству газотурбінні двигуни, які мають бути встановлені на російські фрегати проекту 11356, які Індія закуповує у Російської Федерації. І найголовніше у цьому всьому: індійці купують російські кораблі не тому, що росіяни повністю укомплектували ними свій флот і тепер розпродують лишки. Ні, фрегати продаються тому, що російські корабели так і не змогли їх добудувати, адже замінити українські газотурбінні двигуни немає чим.

Спочатку за створення аналогів українським двигунам бралось Науково-промислове об’єднання «Сатурн», але щось в них не склалось, і в результаті росіяни продають свої фрегати у недоукомплектованому вигляді. "Ну що ж, у недоімперії все має бути «недо», - підсумував блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...