У нього було Велике Серце і дуже скромна вдача: Ірина Геращенко про свого помічника, котрий загинув на війні у Донбасі

Загиблий Герой дуже багато допомагав у вирішенні проблем простих людей.

Назар Крупка загинув на Донбасі. Фото: Facebook Ірини ГеращенкоВчора, 11 березня на Сході України в зоні проведення антитерористичної операції загинув помічник народного депутата Ірини Геращенко Назар Крупка. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Прийшли страшні новини з рідної Черкащини... Вірніше, з фронту. 11 березня на Донбасі загинув чудовий хлопець, класний юрист, Велике Серце Назар Крупка. Ми познайомилися в 2012 році , він очолював Золотоніський осередок " УДАРу", був моїм позаштатним помічником в минулому скликанні парламенту. Він дуже багато допомагав у вирішенні проблем простих людей. Ми разом, тоді в опозиції, відстоювали лікарні в селищах Пальмірі і Домантове, коли іх збиралися закрити." - написала Геращенко.

"Ми разом пробивалися в Черкаське СІЗО до автомайданівців і в судах захищали побитих і затриманих на Черкаському Майдані громадян. На цих фото - він зачитує мій депутатський запит на сесії Золотонішськоі райради. І зосереджений, забився в куток, - в моїй громадській приймальні в Черкасах, де ми з Віталієм Кличком зустрічалися з родичами затриманих майданівців.

Потім ми разом з Назаром увірвалися якимись неправдами в те СІЗО, був страшний скандал - зате хлопців відпустили за кілька днів. Серйозне фото - з його посвідчення позаштатного помічника. В житті він був інакшим- усміхненим, емоційним, щирим, правдолюбом і правдорубом. Я стільки разів бувала на фронті, скільки разів зустрічала черкащан, а от з Назаром там ніколи не перетиналися... Це його фото з фронту мені переслали його знайомі...." - продовжила нардеп.

"Говорила з Мамою Назара, пані Тамарою. Немає слів передати іі горя. Вклоняюся світлій пам'яті Назара. Деталі прощання з Назаром ще невідомі, зараз ці моменти і час узгоджуються з родиною . Прошу всіх, хто знав Назара - вшанувати Його світлу пам'ять" - попросила Ірина Геращенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...