У Одесу завітав турецький десантний корабель (фото)

​У неділю, 10 вересня, в одеський порт з дружнім візитом прибув корабель Військово-морських сил Турецької Республіки - великий десантний корабель Bayraktar з курсантами Академії ВМС Туреччини на борту.

Як передають Патріоти України, про це йдеться в повідомленні прес-центру командування ВМС Збройних сил України на сторінці в Facebook.

Програма візиту передбачає, зокрема, проведення протокольної зустрічі в командуванні ВМС ЗСУ, екскурсії по місту та інші заходи. Планується, що корабель "Байрактар" буде знаходитися в Одесі до 12 вересня.

За інформацією турецької сторони, в період з 5 по 25 вересня в ВМС Турецької Республіки проводиться навчальна практика курсантів, метою якої є набуття практичних навичок в управлінні кораблем, експлуатації систем та механізмів, збагачення досвіду, знань, розвиток лідерських якостей. Курсанти мають можливість отримати практичні навички та знання по навігації, тактичного маневрування, боротьбу з пожежею, проведуть вітрильні тренінги.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...