"У Плотницького обмаль часу. Кремль зробив ставку на Корнета": Тимчук назвав найбільший страх Путіна через переворот у Луганську

На думку нардепа, найбільше у Москві бояться, що ЗСУ скористаються цією ситуацією і перейдуть в масштабний наступ.

У Луганську неспокійно. Ілюстрація:beztabu.net

У Кремлі бояться, що Збройні сили України (ЗСУ) скористаються переворотом в "ЛНР" і перейдуть в масштабний наступ. Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

За його словами, з огляду на події останніх годин, можна зробити два висновки.

"Частина сил і засобів ЗС РФ, введені вчора в "ЛНР", минаючи Луганськ, спрямовані на посилення підрозділів "другого армійського корпусу ЛНР" на лінії фронту. Тобто Кремль більше, ніж втрати контролю над ситуацією в Луганську, боїться, що ЗСУ скористаються цією ситуацією і перейдуть в масштабний наступ", - зазначив Тимчук.

Експерт додав, що в ситуації, що склалася Кремль зробив ставку на опонента Плотницького - Корнета.

"Те, що введені вчора в Луганськ військовослужбовці ЗС РФ і російської ПВК фактично не перешкоджають діям підконтрольних "главі МВС ЛНР" Корнету (а частина їх навіть бере участь в силових діях проти оточення Плотницького), свідчить, що Кремль все ж зробив ставку на Корнета" , - зазначив Тимчук.

У той же час він не виключив, що можливий план про злиття "Л/ДНР" і передача Захарченку всіх повноважень Плотницького.

"Чи зможе Ігор Плотницкий повернути собі прихильність Москви (а у нього, судячи з усього, залишилися лічені години) - велике питання", - вважає нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...