У президентській кампанії Собчак не критикуватиме особисто Путіна, - Бєлковський

На думку політолога, журналістка згадуватиме прізвище чинного президента РФ у нейтральному контексті.

Ксенія Собчак. Фото:Комсомольская правда

Під час президентської кампанії на виборах 2018 року у РФ журналістка Ксенія Собчак не стане критикувати особисто президента РФ Володимира Путіна. Про це РБК заявив російський політолог, головний політконсультант Собчак Станіслав Бєлковський, передають Патріоти України.

"Вона буде озвучувати тези, виступить із програмою, яка є антипутінською за своєю суттю... Вступаючи в полеміку на тему "що зробив Путін", ми відволікаємося від головного – а що, власне, пропонуємо ми самі. Ми повинні пояснити людям, що проблема не в Путіні, а в нас самих, у наших мізках і стереотипах. Наше рабство створив не Путін, а ми самі собі", – сказав він.

Політконсультант анонсував згадку прізвища Путіна в нейтральному контексті, як президента.

"На мою думку, відмова від жорсткої критики президента – найправильніше в кампанії опозиційного кандидата. По-перше, це депутінізує наш мозок, по-друге, свідчить про високий моральний рівень кандидата... Якби близька мені людина стала моїм суперником на виборах, я б теж не став її "мочити", – зазначив він.

Сама Собчак у коментарі виданню назвала Бєлковського "тролем", але підтримала його позицію.

"Бєлковський абсолютно має рацію в тому, що всіх наших опонентів ми будемо критикувати як політиків, як функцію, як частину системи – насамперед і переважно, звісно, Володимира Путіна, – і не будемо переходити на обговорення особистих рис наших супротивників, тому що в нас і без цього достатньо змістовних аргументів", – сказала журналістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...