У Путіна вистачить дурі: Тимчук закликав бути готовими до вторгнення

Армія повинна готуватися не до більш імовірної загрози, а до найбільш масштабної загрози, навіть якщо вона малоймовірна, вважає координатор "Інформаційного спротиву".

Дмитро Тимчук. Фото:www.ednist.info

Українська армія повинна бути готова до відбиття не тільки найбільш ймовірних загроз, але і найбільш масштабних. Незважаючи на те, що сьогодні ймовірність повномасштабного відкритого вторгнення Росії в Україну здається невеликою, українська сторона повинна бути готовою до подібного сценарію. Таку думку Обозревателю висловив координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

Як нагадав експерт, "з початку незалежності ми ігнорували просту істину, яка прийнята у світі: що армія повинна готуватися не до більш імовірної загрози, а до найбільш масштабної загрози, навіть якщо вона малоймовірна. Але якщо така небезпека існує хоча б теоретично, армія повинна бути готова до її відсічі".

У цьому контексті він зауважив: "Потрібно розуміти, що військово-політичне і військове керівництво країни, Україна в цілому не повинна ігнорувати факт можливої відкритої широкомасштабної агресії Росії". "Це було зрозуміло ще з 2014 року, що у Путіна вистачить мізків напасти, але, тим не менше, хоча санкції діють, стан російської економіки погіршується, є міжнародний тиск, ми бачимо на прикладі тих же подій в Криму, що провокації тривають, неадекватна зовнішня політика Росії існує. Відповідно, ми не можемо виключати такої агресії", - підкреслив Тимчук.

Виходячи з цього, нардеп заявив: Україні слід розвивати всі види Збройних сил, а не тільки сухопутних, "які, можливо, завтра доведеться застосовувати для відсічі відкритої агресії Росії".

Зокрема, він вважає "дуже правильним і просто необхідним" розвиток Повітряних Сил, засобів протиповітряної оборони і військово-морських сил.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...