У РФ озвучили прогноз щодо нової стратегії Путіна на Донбасі в 2018

​Скоріш за все постійної ескалації дій Росії на Донбасі не буде, але тимчасові спалахи агресії в бік Києва не припиняться.

Ілюстрація:UralDaily.ru

Таку думку висловила російська опозиціонерка Ольга Курносова для Обозревателя, передають Патріоти України.

Вона прокоментувала заяву Міністерства оборони РФ про плани розвитку військової інфраструктури на кордонах з Україною в наступному році.

"Основне базування буде на рубежі з Україною, з подальшими вилазками окупантів", - сказала вона.

Також опозиціонерка припустила, що під час виборчої кампанії в Росії озвучать ще багато гучних висловлювань, які будуть цікаві для міжнародного порядку денного.

"У фактичній відсутності конкуренції, виборча кампанія буде дуже нудна", - додала Курносова. Саме тому, за її словами, Росія намагається показати, що веде активну політичну діяльність на міжнародній арені.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...