У Росії і дотепер існує план по дестабілізації, який залишається незмінним - розшматувати Україну, - Безсмертний

Ми не можемо почуватися спокійно у жодній точці нашої держави. Плани по розколу України Кремль не зупинив у 2014 році, зазначив дипломат.

Роман Безсмертний. Фото:Агрополіт"План «Троя», «Шатун», інші плани із красивими назвами… Про існування у Росії будь-яких сценаріїв по дестабілізації ситуації в Україні було відомо завжди." Про це пише у своєму Facebook дипломат Роман Безсмертний, передають Патріоти України, продовжуючи:

На дуже серйозному рівні вони почали розроблятися Кремлем ще з 2002 року. Тобто саме тоді, коли стало зрозуміло, що Україну буде дуже важко утримати в орбіті російської зовнішньої політики. Тому сьогодні я не бачу особливої сенсації в оприлюдненні британською «TheTimes» плану по дестабілізації у Запорізькій області майже чотирирічної давнини.

Скажу так: сьогодні, на превеликий жаль, ми не можемо почуватися спокійно у жодній точці нашої держави. Плани по розколу України Кремль не зупинив у 2014 році. Ось як раптово, наприклад, зараз аукнулося на Закарпатті… Можуть бути інші точки. Не відкрию Америку, якщо скажу, що у Росії і дотепер існує план по дестабілізації України. А також Європи і всього світу. Він може бути гнучким, корегуватися тактично, відповідно до змін ситуації в Україні, Європі, світі. Але стратегічно він залишається незмінним – розшматувати Україну.

Хочу зауважити на тому, що ворожі спецслужби будуть завжди працювати на те, щоб підірвати наші державні інтереси, а наші профі мають протидіяти цим планам швидко та ефективно. Тому маю надію, що українські спецслужби не сплять і все це фіксують. Плани із красивими назвами можуть ще наробити багато лиха.

Про що свідчить той факт, що після чотирьох років війни в Україні британський уряд видає як сенсацію існування у 2014 році плану «Троя» по українському Запоріжжю? На жаль, про те, що Європі знадобилося дуже багато часу… Надзвичайно довго вони розумнішали і приходили до тями, щоб реально оцінити російську загрозу.

Наразі залишається лише сподіватися, що вони розуміють, наскільки треба дякувати Україні за те, що вона чотири роки тримала свою і їхню оборону. І продовжує робити це й надалі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...