У Росії пояснили, чому Путін не натисне ядерну кнопку

Російська журналістка вважає, що господар Кремля надто обережний, щоб на це зважитися.

Путін не наважиться натиснути ядерну кнопку. Ілюстрація:focus.ua

Президент РФ Володимир Путін не натисне на ядерну кнопку в силу своїх особистісних особливостей, зокрема, через те, що завжди був обережним. Про це на своїй сторінці у Facebook написала російська журналістка Карина Орлова, передають Патріоти України.

Журналістка прокоментувала сказану ним в нещодавньому документальному фільмі "Світопорядок" фразу: "хочеться сподіватися, що не знайдеться на планеті Земля сьогодні людина божевільна, яка зважиться на використання ядерної зброї".

"І з усього потоку протиріч Володимира Путіна тільки ця, остання заява про божевільного і здається єдиною, що достовірно відображає його думка з цього приводу", - зазначила журналістка.

"Так як в Росії всі інститути Володимиром Путіним були знищені, то у всій російській політиці тільки він сам і залишився, і тепер все крутиться навколо особистості Володимира Путіна - що сказав, що подумав, чи добре виспався, чи швидко проплив стометрівку в басейні, скільки раз позіхнув на прес-конференції. Тому дуже важливо розуміти, що в силу особливостей своєї особистості він ніколи не натисне на ядерну кнопку", - написала Орлова.

Вона зазначила, що Путін завжди був людиною обережною, акуратною і навіть скромною.

"Без великих амбіцій, без нахабної самовпевненості, без гучних жестів, без ризикових вчинків. Почавши кар'єру з нижніх позицій в КДБ, пропрацювавши потім в адміністрації Собчака, особливо не висуваючись, зрештою, Путін зайняв посаду президента Росії.

І в той час як люди з минулого життя часто і багато звинувачують Путіна у корупції, у зв'язках з мафією і так далі, ніхто ніколи не говорив про наявність у нього екстравагантних звичок або незвичайних пристрастей.

Ні, цей чоловік ніколи ні на сцені п'яний не танцював, ні реформ радикальних не проводив. Володимир Путін завжди все робив і навіть виглядав так, щоб залишатися якомога більше непомітним.

Він навіть воліє не вирізнятися на фоні дивана під час інтерв'ю. Маючи необмежений доступ до грошей, Путін не витрачає їх на золоті батони. Замість цього, він одягає непримітні сірі тренувальні штани (вартістю в 1300 доларів, однак)", - написала журналістка, додавши, то Путін також постійно демонструє свою одержимість здоровим способом життя.

Журналістка робить висновок, що Путін явно має намір прожити довге життя і залишатися молодим. Вона також зазначає, що така людина не здатна на самогубство.

"І от питання - будучи дуже раціональною людиною, чи може Володимир Путін не розуміти, що застосування ним ядерної зброї зрештою, досить імовірно, вб'є і його самого? Малоймовірно.

А якщо він це розуміє, це означає, що в силу своєї особистості він повинен бути здатний на самогубство. Але Путін просто не та людина - не гравець, він не ризикує, ставлячи на кін усе, адреналін в крові у нього не підвищується від ризику, він не готовий загравати зі смертю.

Володимир Путін взагалі не той, хто відчуває таємну насолоду, коли життя кидає йому виклики. Задоволення йому приносить тільки вічна стабільність", - вважає Орлова, визнаючи при цьому за Путіним такий талант, як" poker face ", що на російську перекладається як "морда цеглиною", але насправді означає вміння незрівнянно блефувати, маючи на руках найслабші карти.

"І ось цей свій талант Володимир Володимирович з успіхом і застосовує на світовій громадськості, розмахуючи ядерним кийком. А скільки ще є опозиційних діячів, які не менш успішно йому в цьому підмахують!

Дивовижний баланс склався на Землі. Маючи невгамовне бажання постріляти, побомбити і захопити що-небудь при відсутності боєздатної армії, сучасного і досконалого озброєння і грошей, Володимир Путін володіє ядерною бомбою, яку в нього немає ніякого бажання і психологічної готовності застосовувати.

І коли він висловлює надію на те, що не знайдеться сьогодні на планеті людина, яка зважиться на використання ядерної зброї, то цей меседж треба читати буквально - Володимир Путін зовсім-зовсім не готовий вмирати", - підсумувала журналістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...