В російських банках закінчується готівковий долар, - Злий одесит

Ці зелені папірці з портретами американських президентів для Росії означають навіть більше, ніж нафта і газ.

"Денег нет". Фото: ЖЖ.

Вчора багато новинних стрічок буквально розривала новина про те, що за минулий місяць Резервний Фонд РФ скоротився наполовину і зараз становить всього $16,03 млрд. Але чомусь ніхто не надав значення куди більш цікавій новині, ніж танення РФ, якому від сили залишилося місяці 2-3, і відповідно Фонду національного добробуту, а саме - в російських банках стає все менше проклятої капіталістичної готівки! Так пише у своєму блозі Злий одесит, передають Патріоти України і цитують далі:

"Так, по состоянию на вчера, в российских банках наличных долларов имеется всего-то на 5,4 миллиарда, что почти на 2 млрд меньше чем в начале прошлого года и более чем на 10 млрд меньше чем по состоянию на начало 2015-го!

Конечно, упоротые боярышником ура-патриоты воскликнут - так ведь доллар скоро рухнет, вы видели какой у них там госдолг????

Ок, рухнет, так рухнет, правда об этом зомбомасса трезвонит уже не первый десяток лет, а вот то, что отсутствие наличного доллара в банках России создаст определенные проблемы, причём не только заключающиеся в дефиците при обмене - это факт.

Собственно, страна, в которой заканчивается всё... кроме нефти и газа. Нужное подчеркнуть и сделать выводы. А выводы просты - пока не закончились последние баксы - бегите, скупайте!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...