"У украинцев хватит покрышек, чтобы зажарить десять пухлых кондитеров, если их интересы будут ущемлены", - Невзоров

Російський публіцист Олександр Невзоров впевнений, що якщо заборона соцмереж "ВКонтакте" і "Однокласники" реально зачіпає інтереси українців, вони не будуть цього терпіти.

Олександр Невзоров. Фото: Imperor.

Українці не будуть терпіти, якщо заборона російських соцмереж вдарить по їх інтересах, однак можуть поставитися до ініціативи влади з розумінням. Про це заявив російський публіцист Олександр Невзоров в ефірі радіостанції "Эхо Москвы", передають Патріоти України.

"У украинцев хватит покрышек, для того чтобы зажарить... десять пухлых кондитеров, если действительно их интересы будут каким-то образом ущемлены. Давайте посмотрим на украинскую реакцию на эту ситуацию, посмотрим, как они сами оценивают нужность "ВКонтакте", "Одноклассников" и других сайтов для себя самих. Если там действительно ущемлены интересы людей, поверьте, за ними не заржавеет", – запевнив він.

Публіцист зазначив, що українці навчилися розмовляти з владою.

"То самое, чего не хватает России, где власть сакральна, неприкосновенна и невозможно корректировать ее действия. То, от чего Россия страдает в течение нескольких сотен лет. Мы обязаны здесь понимать украинцев, что, вероятно, сейчас все русское вызывает у них отторжение и омерзение, это касается, кстати говоря, и "колорадской", так называемой георгиевской, ленточки, которую тоже... запретили законодательно", – нагадав Невзоров.

При цьому публіцист підкреслив, що росіян, які їдуть до Фінляндії "за хамончиком, пармезанчиком" і лососем на машинах, зупиняють фінські прикордонники, які змушують їх знімати георгіївські стрічки.

"Ни один из русских патриотов, направлявшихся за хамончиком и пармезанчиком, не вступил в неравный бой с финскими погранцами – пармезан оказался сильнее, все покорно снимали ленточки и ехали, как они выражаются поэтически, "в чухляшку отовариваться". Никому в голову даже не пришло за это побиться", – розповів він

Невзоров зазначив, що всі ці люди виросли в обстановці "моторошного культу" перемоги, "який лізе з усіх щілин", та однак не працює.

Нагадаємо, Порошенко ввів у дію рішення РНБО про санкції проти 1228 фіз- і 468 юросіб.

Зокрема, під санкції потрапили Яндекс, Вконтакте та Одноклассники. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Патріоти України також повідомляли коментар фахівців щодо заборони в Україні програми 1С.

Інтернет-провайдери кажуть, що не знають, як технічно виконати рішення РНБО та Указ Президента.

Названо перших провайдерів, які виконали Указ Президента.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...