У відповідь на візове безчинство Кремля: Волонтер розповів, чому Україна повинна ввести візовий режим з РФ

Росія ввела виїзні візи для іноземців з "Дозволом на тимчасове перебування" і видом на проживання.

Ілюстрація:vz.ru

Російська Федерація заборонила гастарбайтерам виїзд. Точніше ввела виїзні візи для іноземців з "Дозволом на тимчасове перебування" і видом на проживання. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook координатор "Стоп терор" Семен Кабакаєв, передають Патріоти України.

"Думаю, что наших младших братьев душит зеленое существо из болот, из-за того, что нам, Грузии и Молдавии дали безвиз, а также бояться потерять дешевую рабочую силу из числа наших несознательных граждан.

Теперь каждый человек, который получил документы на работу и временное проживание, обязан либо оставаться три года на территории России, либо идти в тот же ФМС и ВНИМАНИЕ: просить ВИЗУ, чтобы выехать заграницу. Даже если ты приехал из Грузии, Украины, чтобы попасть обратно, ты должен получить ВИЗУ.

Welcome to isolation

Продолжаю настаивать на том, чтобы Украина ввела визовый режим с РФ, он просто жизненно необходим.

P.S Ждем выездных виз для граждан РФ-мордора", - написав Кабакаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...