У Житомирі п'яний капітан змусив контрактників будувати зупинку зі снігу - волонтер (фото)

За словами волонтера, відмовитись курсанти не могли, адже це означатиме невиконання наказу, а відтак догану і штраф щодо зарплати.

Фото:facebookУ Житомирі в навчальному центрі ВДВ №199 капітан поставив контрактникам абсурдне завдання – робити зупинку зі снігу. Про це розповіла у своєму Facebook волонтер Ольга Олександрівська, інформують Патріоти України.

За її словами, п’яний капітан зателефонував і поставив таке "бойове завдання".

"Я не жартую. Коли запитали, навіщо, капітан відповів, що така його примха. Курсантів у свій вихідний, в мороз, після кількагодинного прибирання снігу вивели за територію частини і наказали робити зупинку зі снігу. А потім додати з боків по протитанковій башті. Зі снігу. Курсанти зробили їх у вигляді равликів на честь прізвища “креативного” капітана Улітко", – розповіла волонтер.

За її словами, відмовитись курсанти не можуть, адже це означатиме невиконання наказу, а відтак догану і штраф щодо зарплати.

“Відзняли фото та відео, показали комбату. Чи буде результат? Найвірогідніше, спробують кивати на те, що курсанти все це самі придумали, а капітан тут зовсім ні до чого. Наприклад: самі придумали колективно вийти за межі частини і погратися зі сніжком, а за одно зробити приємне капітанові Улітко”, – додає Олександрівська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...