"Убирайте Путина с баркаса": Голишев розтлумачив звернення Заходу до російських олігархів

Російський президент більше не є адресатом жодних послань з боку США і їх партнерів.

Захід дає сигнал оточенню Путіна. Ілюстрація:nv.ua

В даний час президент Росії Володимир Путін більше не є адресатом послань Заходу; сьогодні ці послання адресовані російським елітам. Сенс послання зводиться до усунення Путіна від влади. Таку думку в прямому ефірі Обозревателя висловив російський журналіст, блогер, аналітик Володимир Голишев, повідомляють Патріоти України.

Коментуючи цілий ряд викривальних матеріалів у західних ЗМІ, присвячених російському президентові, він сказав: "Це означає, що з цього моменту Володимир Путін більше не є адресатом жодних послань з боку США і їх партнерів. Володимир Путін паче не співрозмовник".

"До цього моменту так чи інакше Путін був об'єктом тиску, об'єктом тих чи інших послань. Малося на увазі, що Путін повинен щось зробити, виконувати" Мінськ-2 ", поводитися культурно в Сирії та інше. А зараз до Путіна вже ніхто не звертається", - додав він.

На думку експерта, "адресатом Заходу в даний момент вже є російські еліти. Реальний зміст послання, яке їм відправляється, звучить наступним чином:"Прибирайте його з баркаса!"

У цьому контексті Голишев підкреслив: з погляду Заходу, "у Росії перспективи є. Їх немає у Путіна. Росія плюс Путін - це катастрофа". "Прибирайте Путіна - і якось вигребете, якось випливете", - сказав він.

Разом з тим експерт зауважив: "Ключовими адресатами цього послання є саме ті представники російської еліти, які Путіна зайві місяці затримали в президентському кріслі".

Він пояснив: "Ідеальним моментом, коли Путіна треба було знімати з посади, була весна 2015 року - після вбивства Нємцова, кризи, пов'язаної з Кадировим, коли Путін зник на 10 днів і повернувся явно у важкому стані здоров'я. Були всі підстави, щоб Путін пішов у відставку за станом здоров'я. І це виглядало б відносно пристойно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...