Убивство у Львові: зарізав, викинувся з вікна... і вижив

Хлопець завдав кілька ударів ножем своїй "колишній" і віришив піти слідом за нею.

Як повідомляють"Патріоти України", сьогодні вранці в одному з колишніх сімейних гуртожитків Львова молодик зарізав свою колишню дівчину, а опісля, вирішивши і самому звести рахунки з життям, викинувся з сьомого поверху.

Ось що розповідає виконуюча обов`язки начальника слідчого відділення Франківського відділу поліції Львова Юлія Куницька:

- Близько 10:30 надійшло повідомлення в поліцію. На сходовій клітці виник конфлікт між хлопцем і дівчиною. Він завдав їй декілька ударів ножем і дівчина загинула в кареті швидкої допомоги, коли їй намагались надати першу допомогу. Вони раніше були знайомі, зустрічалися. Але близько півроку тому вони розійшлися, вже не підтримували стосунків. Він сьогодні прийшов до неї в гості, викликав по телефону. Вона вийшла в загальний коридор, почали розмовляти і між ними відбулась сварка. Їм обом – трохи більше, ніж двадцять років.

Після скоєного, судячи з усього, молодику вже не схотілося залишатися на цьому світі. Він вибив вікно на сходовій клітці сьомого поверху, та стрибнув долі. Від загибелі його врятував дашок над під’їздом. Вбивцю, щоправда, геть скалічено.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...