Ударний безпілотник "Горлиця" від КБ "Антонов" готується до бою, - Злий одесит (фото)

Апарат надійде на озброєння ЗСУ до кінця 2017 року і стане першим вітчизняним тактичним безпілотним комплексом, який, в тому числі, здатний нести засоби ураження.

БПЛА "Горлиця". Фото: прес-служба "Укроборонпрому".

Пам'ятайте, як в серпні 2016 року нас усіх порадували фотографії прототипу першого вітчизняного ударного безпілотника "Горлиця", розробленого КБ "Антонов". Однак з тих пір ніяких новин щодо даної пташки, до болю потрібної на фронті, так і не надходило. До недавнього часу... Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Так, намедни в сеть были выложены фото этого самого БПЛА, проходящего выкатку и, по всей видимости, проверку работы двигателя. Возможно, проводилось тестирование ещё каких-то систем, но информация крайне скудная. А теперь самое интересное.

В прошлом году заместитель генерального директора по авиастроению концерна Укроборонпром Юрий Пащенко сообщал, что фаза испытаний "Горлицы" продлится до середины 2017 года. В случае их успешного проведения в 2017-ом же этот БПЛА поступит на вооружение в ВСУ.

Собственно, судя по фото и блуждающему в коварном "ВКонтакте" видео, птичка таки и вправду проходит обкатку, и Пащенко вовсе не лукавил. Конечно, какая сейчас проходит фаза испытаний, сложно сказать, но если верить словам господина заместителя, то уже в этом году кому-то ждать обновок, а кому-то неприятный гембель на голову... Причём в прямом смысле".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...