Угорщина становить для нас загрозу в чотирьох напрямках. Нам потрібні непрямі шляхи вирішення проблеми з Будапештом, - Тука

Оскільки ми живемо в складний час застосування різних гібридних методів, то нам треба шукати не тупі дзеркальні форми і відповіді впливу –так ми можемо програти, наголосив чиновник.

Георгій Тука. Фото:Inpress.ua

Дипломати звикли використовувати м'які форми. Та якщо перекласти на звичайну людську мову прохання США до Угорщини не заважати співпраці між НАТО і Україною, воно звучало би приблизно так: «Угорці, нема чого шантажувати Україну». І це ще тільки перше попередження. Про це пише заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, екс-голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, передають Патріоти України, і продовжує:

Та не думаю, що Будапешт відреагує. Угорщина становить для нас загрозу в чотирьох напрямках. По-перше, блокування просування європейській інтеграції України. По-друге, і тут ми вже бачимо не тільки заяви, а і реальні кроки – блокування просування в бік НАТО. По-третє, є вже офіційна заява Угорщини про те, що вона вважає недоречним автоматичне продовження санкцій проти Росії. І четверте, на жаль, але про це теж не треба забувати: ймовірність використання угорських етнічних українців задля дестабілізації ситуації на Закарпатті.

Може, я відкрию деяку таємницю, та коли почався так званий паспортний скандал, то деякі наші емоційні політики вимагали від МЗС негайно вислати консула. Я абсолютно з цим погоджуюсь: нема чого цій людині робити на території нашої держави. Та разом з тим треба розуміти можливі наслідки для нас з боку Угорщини. Для цього треба готуватись. Оскільки ми живемо в складний час застосування різних гібридних методів, то нам треба шукати не тупі дзеркальні форми і відповіді впливу –так ми можемо програти. Нам потрібні непрямі шляхи вирішення проблеми.

Ми вже прорахували свої важелі впливу на економічний стан і економічну безпеку Угорщини. Це викликає подив, та хоча в нас і не такі розвинені торговельні відносини з Угорщиною, ми маємо можливості дуже суттєво вплинути на економіку цієї держави.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...