Україна, як трунар "русского мира": За іронією долі домовини для російських патріотів виготовляють в нашій країні (фото)

Апологетам імперії варто пошукати під оббивкою останніх своїх пристановищ граффіті "Слава Україні! Смерть окупантам!".

В Україні виготовляють труни для патріотів Росії. Про це на своїй сторінці у Facebook пише волонтер Максим Музика, передають Патріоти України.

"Труни для патріотів РФ. Зроблено в Україні. Відмінно, я вважаю", - написав він.

Замовити труну можна на сайті Московської міської ритуальної служби. Коштує вона 571 тис. рублів.

Користувачі соцмережі активно коментують труни.

Alla Brunarska виробнику - процвітання і безперервного потоку клієнтів!

Victoria Rokytenets Тому що ми послідовні - хто надав начинку тому й робити обгортку.

Андрей Иваниченко У нас тут полный цикл производства: изготавливаем как внешнюю высококачественную оболочку, так и наполнение. Причем сырье поступает из Роисси)

Igor Butyrin а говорите не братья мы - такая забота и качество прям видно делали с любовью, душа радовалась у человека)))

Артем Поліщук І як тепер пояснювати людям необхідність повної блокади торгівлі з Московією?!? Раніше в мене були всі аргументи за повну блокаду, а тепер як бути???

Gennady Vlachiga Даеш бесперебойное снабжение!

Роман Багрий Точный рост Пукина? Я заказ оформляю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дорога сейчас просто адская": Прототип цифрової речниці МЗС їздила 2022-го до Донецька

середа, 1 травень 2024, 21:51

Міністерство закордонних справ України вперше створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу Вікторію Ші, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію. З кого "списали" образ та чому обурилася Мережа, Патріоти України пропону...

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...