"Україна не зможе протистояти Росії, якщо та використає авіацію і ракетні війська", - військовий експерт

На думку Володимира Горбуліна, Україні потрібно зробити все, щоб мати ще більш ефективні можливості для реагування на найгірший варіант розвитку подій.

Володимир Горбулін. Фото: GoGetNews.info.

Секретар РНБО з 1996-го по 1999 рік, директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін на презентації в Києві монографії "Світова гібридна війна: український фронт" прокоментував виданню "ГОРДОН" можливе бажання Росії піти на пряме військове протистояння з використанням бойової авіації в Україні. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями.

"Відповім вам як людина, яка все життя займалася проблемами безпеки і оборони, присвятила створенню озброєнь 32 роки і непогано розбирається у всіх видах озброєнь, особливо стратегічних. Україна не зможе протистояти Росії, якщо та використає авіацію і ракетні війська стратегічного призначення. Просто не зможе . Але і Росія, якщо використає проти України авіацію, не виграє таку війну. Це головна теза", - заявив він.

На думку Горбуліна, Україні потрібно зробити все, щоб мати ще більш ефективні можливості для реагування на такий варіант розвитку подій. "Щоб в Росії і думки не виникло використовувати проти нас військову авіацію", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...