Україна все одно переможе, - Аркадій Бабченко

Перемога буде за Україною, бо Свобода, Гідність і Життя завжди перемагають Мордор, рабство і смерть, вважає російський журналіст.

Революція Гідності в Україні. Ілюстрація:prostir.museum

"Тут все подводят итоги года. Давайте и я подведу итоги этого ублюдочного года, начавшегося с Дебальцево и убийства Ефимича, и закончившегося посадкой Ильдара Дадина и смертью Влада Колесникова." Про це написав на своїй сторінці у Facebook російський журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

Я жив. И на свободе. И, как по мне, это уже неплохо. Я был рожден в Империи. И четырнадцать лет был рабом по определению. По рождению. И еще потом - два с половиной года. Два года по принуждению и еще полгода добровольно.

Большего раба, чем рядовой пехоты российских Вооруженных сил - в этой стране не существует. Они могут убить. Верю. Они могут посадить. О, в этом я вообще не сомневаюсь. Укатать у них вообще проблем не составит.

Но к своим сорока годам я понял главное. Рабом я больше не буду. Никогда. И, да - моя дочь тоже рождена свободной. И еще. Мне - больше не страшно. Да, в этой стране мы проиграли.

Это уже понятно. Но Украина... Украина все равно победит. Потому что Свобода, Достоинство и Жизнь всегда побеждают мордор, рабство и смерть. Никаких сомнений. Ни на секунду.

С Новым Годом. Нехай щастить.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...