Україна вибрала складний шлях - Ганапольський про наслідки блокади ОРДЛО

За словами журналіста, в Кремлі вирішили, що пора готувати народ Донбасу до великої інтеграції з Росією.

Росія змінює тактику щодо окупованого Донбасу. Ілюстрація:Facenews.ua

Тактика Росії щодо окупованого Донбасу починає змінюватися, - на зовнішньому периметрі йдуть бої, однак всередині все тихо - там переходять на рублі і роздають паспорти. Про це журналіст пише Матвій Ганапольський на сайті Обозреватель, передають Патріоти України.

За словами журналіста, в Кремлі вирішили, що пора готувати народ Донбасу до великої інтеграції з Росією. "Ми вже бачимо, що санкції на РФ не діють, а Кремль вже плює на думку Трампа і європейців. З усього цього виникає й інше питання - як прораховували рішення повністю перекрити торгівлю з окупованими територіями? Які в цьому плюси за винятком боротьби з корупцією?", - пише журналіст.

На його думку, тут навіть мова йде не про корупцію, а про легенду, що нібито гроші, який направляв Київ на Донбас, йшли на підживлення терористів. "Ми знаємо багато прикладів, коли відірвані території все-таки якось підтримуються - про людей не забувають, але, мені здається, Україна вибрала зовсім інший шлях. І цей шлях, повторюся, буде дуже складним", - вважає Ганапольський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...