Україна "виповзає" з кризи, - Фесенко

На думку експерта, почалось видужування української економіки.

Володимир Фесенко. Фото: Слово и Дело.

Політичний експерт Володимир Фесенко в ефірі політичного ток-шоу "Чорне дзеркало" на телеканалі "Інтер" відзначив, що Україна повільно, але починає виходити з економічної і політичної кризи, передають Патріоти України.

"Країна поступово починає виходити з кризи. Два роки економіка падала, падали соціальні стандарти. Зараз ми починаємо виходити, я навіть жартую, що Україна "виповзає" з кризи. Нехай повільно, але це вже позитивні тенденції", - сказав політолог.

Фесенко також вважає, що підвищення мінімальної заробітної плати є позитивною тенденцією в бюджеті на 2017 рік.

"І те, що зараз самі депутати кажуть, що нинішній бюджет більш збалансований - це теж позитивні тенденції. Підвищення мінімальної заробітної плати, активізації будівництва - нехай невеликі, але позитивні тенденції, тенденції "видужування" України. Болячки, які є в нашому парламенті, вони традиційні, на жаль. Від них треба позбавлятися", - додав Фесенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...