Українка, яка сама виховує дитину, на пісенному конкурсі змусила залу ридати (відео)

​Самотня мати Олена Зуєва, що стала учасницею восьмого сезону українського вокального шоу "Х-фактор", до сліз розчулила зал своїм виступом на кастингу з піснею відомої російської співачки Олени Ваєнги "Сніг".

Останні 12 років молода жінка важко працювала залізничником, щоб самотужки виростити і забезпечити свою доньку Євгенію, передають Патріоти України. Шоу "Х-фактор" вона вважає шансом довести дочці, що в житті бувають чудеса.

Знаково, що телеглядачі також гідно оцінили виступ конкурсантки. Про це свідчить кількість переглядів відео (74 458), а також кількість лайків під ним (1 тис позитивних відгуків проти 50 негативних). Також користувачі залишили безліч захоплених відгуків під записом.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...