Українська аудиторія Facebook стрімко зростає після блокування російських соцмереж

Тільки за один день українська аудиторія соцмережі Facebook зросла майже на 35 відсотків після початку блокування провайдерами доступу до заборонених російських сайтів.

Ілюстрація: Фейсбук

Такі результати наводить компанія TNS KANTAR, що спеціалізується на маркетингових дослідженнях, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Вже наступного дня після оголошення блокування російських ресурсів аналітичні дані TNS KANTAR CMeter показали чітку тенденцію зростання користувачів Facebook. Також майже подвоїла денний охоплення, як це і прогнозувалося, соцмережа Google+, яка посилює свої позиції.

За відомостями аналітиків компанії, найбільше Facebook приростає на сході. На нововведення найчастіше реагують користувачі 14-20-річного віку, саме вони і принесли найбільший приріст в аудиторії відомої світової компанії.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...