Українські хокеїсти натовкли пики суперникам під час матчу на турнірі в Польщі (відео)

Збірна України з хокею зуміла здобути непросту перемогу над Південною Кореєю на Єврочелленджі 2016, який проходить в Польщі, проте спортсмени відзначилися бійкою по ходу поєдинку.

Інцидент стався в середині першого періоду за рахунку 0: 0. Одним з головних "героїв" заварушки став форвард "Кременчука" Юрій Петранговський, якого корейські захисники завалили на "п'ятачку". Буквально через пару хвилин українці реалізували більшість, закинувши першу шайбу. Після комбінації Рамазанова і Кузьмика атаку "жовто-синіх" завершив Мельников.


У другому періоді обмінялися голами, після чого наші довго утримували мінімальну перевагу, але на початку третьої 20-хвилинки знову пропустили. Переможець матчу визначився в овертаймі. Вирішальну шайбу закинув нападаючий "Донбасу" Шаміль Рамазанов.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...