Українського політика-мільйонера обурила відмова обслуговувати росіян у львівсьому готелі (фотофакт)

Пан Червоненко мав би знати, що така практика через агресію РФ вже більше року існує в ряді закладів Чехії, Польщі, а тепер ще й Туреччини.

Євген Червоненко обурився, що у Львові готель відмовляється обслуговувати росіян. Фото: Facebook

У Львові готель-резорт "Панська гора" відмовився від обслуговування громадян Російської Федерації. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook віце-президент Євразійського Єврейського Конгресу український політик Євген Червоненко, якого обурило таке ставлення до росіян, повідомляють Патріоти України.

"Отправился на отдых с семьей. Ехали через Львов. Не рецепшине Львовской гостинницы увидел такое объявление.... Честно признаться, оно меня шокировало и разозлило. Может кто-то одобряет такой подход, лично я - нет.

Мы в Европу хотим? Хотим безвизовый режим с ЕС? Ну так давайте вести себя по-европейски. От Украины сегодня много кто в мире устал.

Может и нас по такой логике тогда не стоит принимать в европейских отелях? А куда деваться тысячам украинцев в России? Может их тоже выселить из квартир и гостиниц?, - повідомив Червоненко, публікуючи фото оголошення.

За його словами, таке ставлення до народу сусідньої держави свідчить про нетолератність з боку українців, які орієнтовані на толерантну Європу. Каже, що згідно цієї логіки Європа теж може відмовити приймати в своїх готелях українців.

"Разве все граждане России виноваты в том, что происходит на Донбассе. Разве всех их можно обвинить в том что у нас отобрали Крым? У меня возникает вопрос: так а почему вы его отдали без единого выстрела?

Украинцы всегда были очень толерантными. Так давайте такими и оставаться. Европа должна начинаться в каждом из нас", - вважає Червоненко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...