"Українську владу він зневажає, "дирівську" - люто ненавидить" - Білозерська про донецького бандита та настрої бойовиків в ОРДЛО

Боєць УДА розповіла про колишнього донецького спецназівця, який лікується у київській лікарні.

Ілюстрація:www.timpul.md

"Він лежить у київській лікарні і замовляє обід з ресторану. На нього глянеш і одразу скажеш: "О, донецький бандит"." Про це пише у своєму Facebook Олена Білозерська, передають Патріоти України, продовжуючи:

Він і є донецький бандит. Височенний, здоровенний, дебелий, не без харизми, зі статурою колишнього спецназівця, який покинув фізичні навантаження і швидко заплив жиром. Гарний оповідач, спілкується грамотною російською з московською, не донецькою, вимовою. У нього вродлива мініатюрна дружина і дочка-підліток.

Він ходить на милицях, пошкоджену ногу підтягає за собою на мотузці. Переніс складну операцію і йде на поправку. Нога була прострелена. Його катували. Почалася гангрена.

Катували, бо хотіли забрати гроші - 450 тисяч євро, які він віз з "ДНР" до Росії - частину грошей від "розпилу" якогось заводу. У Росії потрапив до рук бандитів з "конкуруючої фірми". Гроші встиг приховати і їм не віддав. Після багатьох днів катувань його викинули під лікарнею. "Роботодавець" - той, кому призначалися гроші - приїхав, нагородив, оплатив лікування.

Він народився в Україні, служив у російському спецназі. Купа його друзів-спецназівців, як місцевих, донецьких, так і з Росії, воюють за "ДНР". Чи встиг повоювати сам - не колеться, справляє враження, що ні, але хто ж зізнається у такому. Про власне громадянство теж не колеться, схоже, що подвійне.

Українську владу він зневажає, "дирівську" - люто ненавидить. Каже, що порошенків з гройсманами треба судити за те, що крадуть і жирують, а "захарів" з "плотвами" вішати на стовпах. Бо вони віджимають майно у бізнесменів, наживаються на війні, а самі ніхто. Склалося враження, що вони і є та сама "конкуруюча фірма".

Поважає українських воїнів-добровольців. Закликає миритися.

Підтверджує слова Ходаковського - що на Донбассі щодня гине 50 бойовиків. Каже, що там вже скоро не буде кому воювати, бо люди розчаровані, злі, почуваються обдуреними - бо "всього лише" хотіли до Росії, а та дала їм смачного підср*чника.

Хотіли "як у Криму", а Росія замість цього принесла їм війну і смерть. Вони давно б склали зброю, але бояться розправи з боку українських силовиків. Вважає, що якщо Україна оголосить амністію усім місцевим, а немісцевим надасть коридор до Росії, 90% бойовиків миттєво припинять спротив, і в ОРДЛО зайдуть українські війська.

Каже, що майже всі бойовики люблять Україну (!) і хочуть жити в Україні (після російського підср*чника, але це дрібниці), їм просто потрібні гарантії непереслідування. Бачите, як все у них просто, мені аж трохи заздрісно стало :(

Я сама регулярно закликаю до подібного варіанту з амністією (крім ватажків і явних військових злочинців), але коли чуєш таку святу простоту, хочеться їх усіх перебити. Чи, може, справді подумати на цю тему?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...