"Український Бжезінський" розповів про найближчі поразки російської вояччини

За словами експерта, у Москві готові до нової холодної війни, і "виторговують собі комфортні умови перебування в бункері".

Володимир Горбулін. Фото:ua.censor.net.ua

Росія програє на більшості "майданчиків", де веде геополітичну гру. Про це заявив директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін під час XI Київського форуму безпеки, який проходить у Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням на Гордон.

Він переконаний, що поки протистояння забезпечує лідерство Росії в багатьох питаннях світової політики, однак це ненадовго.

"Важкий 2014-й рік повернув нам можливість бачити реальний стан речей, але в більшості країн-сателітів Росії немає альтернативи тим відносинам, які пропонує їм Москва", – наголосив Горбулін.

За його словами, у Москві готові до нової холодної війни, і "виторговують собі комфортні умови перебування в бункері".

"Останні заяви Вашингтона й Лондона дають підстави сподіватися, що в Заходу є альтернативний сценарій майбутнього. І комфортну ізоляцію Путіну світові столиці не готують, а готують швидку капітуляцію на умовах країн-переможців", – переконаний Горбулін.

Говорячи про позицію України у протистоянні з РФ, він зазначив, що Українська держава має бути "об'єднаною і відповідальною" і продовжувати шлях на євроінтеграцію і вступ до НАТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...