Український футболіст Зозуля повідомив про своє рішення "Райо Вальєкано"

Нападник Роман Зозуля не гратиме за "Райо Вальєкано".

Зозуля прийняв остаточне рішення щодо "Райо Вальєкано". Фото gazeta.uaАле команда буде виконувати всі фінансові умови за контрактом із Зозулею протягом шести місяців оренди. Також клуб не наполягає, щоб українець тренувався разом з іншими гравцями команди. Сам форвард розраховує отримати ігрову практику, повідомляють Патріоти України з посиланням на gazeta.ua.

Агент Зозулі Володимир Кузьменко звернув увагу, що до понеділка має бути вирішено багато питань між "Бетісом" і "Райо Вальєкано".

"За "Райо Вальєкано" Зозуля не гратиме. У "Бетіс" він завжди може повернутися для тренувань, але не зможе грати. Працюємо, щоб знайти іншу команду, так як вже є дозвіл від ФІФА. На даний момент ніяких варіантів взагалі немає. Є чемпіонати, де трансферні вікна ще відкриті, тому їх і розглядаємо", - сказав Кузьменко в інтерв'ю Футбол 1.

"До понеділка ми повинні все завершити документально, а поки все на словах. Далі треба залишити людину у спокої, нехай тренується. Ми працюємо з приводу четвертої команди. Зараз Роман не тренується, а знаходиться в Севільї з сім'єю, відпочиває до понеділка".

В останній день трансферного вікна "Райо Вальєкано" взяв Зозулю в оренду у "Бетіса". На наступний день клуб відмовився від трансферу через радикально налаштованих фанатів, які звинувачують українця в нацизмі.

На початку березня ФІФА дала дозвіл українцеві перейти в четвертий клуб за сезон.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...