​Український письменник Андрій Курков передбачає велике народне свято у день смерті Путіна

Як і більшість мислячих та патріотичних українців письменник не міг залишити поза увагою акції в підтримку Надії Савченко, що прокотилися нашою країною та світом у неділю 6 березня

У своєму пості на Фейсбуці Андрій Курков поділився думками про новітніх українських мучеників, та головного ката – винуватця нещасть, що обрушилися на них і тисячі інших українців, зазначають Патріоти України.

Первые солнечные лучи в Киеве и десятки выкраденных Российской Федерацией украинских граждан, которые не видят солнца. В Кремле думают, что выкрасть человека и посадить в тюрьму или убить - это победа. Они думают мертвыми мыслями Сталина. А мы будем думать живыми мыслями Нельсона Манделы. И победим. День смерти каждого сталина должен становиться временным государственным праздником, на время, пока не умрет очередной, новый сталин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...