Українським горе-реформаторам стане скрутніше: "Наступна адміністрація президента США буде набагато жорсткішою по відношенню до української влади", — Найман

Експерт заявив, що Україна за три роки примудрилася набрати стільки боргів, що прямим ходом йде до дефолту.

Ерік Найман. Фото:iPress.ua

Захід настільки втомився від нездатності української влади реформуватися самостійно, що потребує досить жорсткого втручання ззовні, аж до міжнародного трибуналу. Таку думку висловив економічний експерт, керуючий партнер компанії "Capital Times" Ерік Найман на прес-конференції на тему «Підсумки року і прогноз на 2017: МВФ, економіка і долар», передають Патріоти України з посиланням на crisis.in.ua.

"Пройшли вибори президента США. Їх підсумки істотно змінюють взаємини України і США і зменшують ймовірність підтримки з боку США поточного стану справ. Я думаю, наступна адміністрація президента США буде набагато жорсткіша по відношенню до української влади. Вона буде висувати більш виразні і чіткі вимоги", - підкреслив Найман.

Він також не виключив "міжнародного трибуналу щодо України і української влади". "Схоже, Захід настільки розчарований нездатністю України реформуватися самостійно, що потребує такого досить жорсткого втручання ззовні", - додав експерт.

Експерт зазначив загрозу дефолту України перед міжнародними фінансовими організаціями та країнами-партнерами.

"У валютних резервах України з 15,5 млрд доларів 11,5 - це кредити МВФ, 3 млрд - кредитні гарантії США ... а українських грошей в них немає. Ми тільки Заходу винні більше, ніж маємо. Україна за три роки примудрилася набрати стільки боргів, що ми прямим ходом йдемо до дефолту", - заявив Найман.

Експерт повідомив, що "якщо в 2017 році ситуація в економіці кардинально не зміниться, тобто не відбудуться дерегуляція, деолігархізація, боротьба з корупцією та інші зміни, що вже набили оскому, то в 2018 році Україна оголосить дефолт".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...