Українським ракетним комплексом "Гром-2" активно цікавляться у Польщі, - Злий одесит

Новітній український ОТРК, якого ще ніхто не бачив, окрім графічних зображень, має ряд переваг перед західними аналогами, найбільш серйозним з яких є його ціна.

 ОТРК "Гром-2". Ілюстрація: ЖЖ.

Буквально недавно я писав про те, що ОТРК "Гром-2" близький до своєї появи на авансцені як ніколи, як вже заговорили про те, що новітній український ОТРК може зацікавити і польську сторону. Принаймні ця тема зараз дуже популярна в медіапросторі сусідньої держави. Про це пише в своєму блозі Злий одесит, передають Патріоти України і цитують далі без змін:

"Дело в том, что "Гром-2" имеет ряд преимуществ перед западными аналогами, наиболее серьезным из которых является его цена. Кроме того, учитывая дальность нового ОТРК, от 280 км для экспортной версии и с максимальным увеличением до 450 км, соседи могут объединить усилия, ведь у поляков перспективный ракетный комплекс WR-300 HOMAR в теории должен поражать цели на расстоянии до 300 км.



В целом же, "Гром-2", которого до сих пор кроме как в графическом виде никто не видел, делает немало шума в экспертной среде. И не мудрено, ведь если комплекс и вправду окажется настолько хорош как о нём говорят, то это будет серьезный аргумент для россиян не соваться к соседям. И без каких либо ядерных программ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...