​Українці - молодці. Вони обрали шлях волі і правди, а не рабства і брехні. Бути українцем - це велика гордість! Слава Україні, дякую! – американський розвідник

Добре поінформовані і не зомбовані люди вільної країни не могли залишитися байдужими. Громадянин США, котрий задіяний в дуже особливій сфері, розповів про те як сам та колеги ставляться до українців та росіян.

David Jewberg у відрядженні

Американський розвідник David Jewberg не зміг втриматись в межах професійної недочетності, і виплеснув у Facebook те, що на душі, зазначають Патріоти України. Людина, що добре володіє російською. І по мірі можливості намагається достукатися до отруєних мізків росіян. Однак цей пост присвячений перед усім українцям.

Я совсем не понимаю людей у которых фамилия заканчивается на ЧУК или НКО и которые поддерживают политику РФ и ВВП. Они позор всех Украинцев. Это как Гринберги и Коганы за Гитлера.

До 2014 года у меня вообще не было мыслей о Украине, меня больше Грузия и Белоруссия волновали, но когда Украинцы проявили себя героями на Майдане и на Донбасе, я не один Американец стал патриотом Украины и искренне зауважал Украинский народ.

Даже на моей работе ребята из Российского отдела, рождённые в СССР и РФ, у кого хоть часть украинской крови стали называть себя Украинцами а не Русскими. И именно они собирали деньги на покупку и поставку бойцам бронежилетов в 2014 и 2015.

Украинцы умницы что выбрали путь свободы и правды а не рабства и лжи. Я бы гордился быть свободолюбивым Украинцом.

Слава Украине. Дякую.

PS я знаю что не все Украинцы герои и не все Русские рабы. Где то примерно 75% каждого.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...