Українців нарешті звільнять від "мобільного рабства"

В Україні почали впроваджувати послугу зі збереження номера під час зміни мобільного оператора

Послуга може стати доступною через кілька місяців. За кілька місяців українці зможуть змінювати мобільного оператора без зміни номера телефону.Про це повідомляють у Державному центрі радіочастот, ідеться в сюжеті " Сніданок з "1+1" повідомляють Патріоти України. Для цього потрібно буде заповнити анкету і вказати паспортні дані. Скористатися послугою зможуть як контрактні, так і абоненти передплаченого зв'язку всіх українських мобільних операторів. Вартість сервісу наразі не уточнюється. Ймовірно, її буде встановлювати оператор-одержувач нового абонента. Однак у наданні послуги можуть і відмовити: в разі, якщо користувач намагається змінювати оператора частіше ніж раз на місяць має борг попередньому оператору абонент не повідомив особистих даних.

Послугу з перенесення номера під час зміни мобільного оператора (MNP) почала вводити компанія " Ес Ай Центр", яка має договір із Українським державним центром радіочастот щодо впровадження Автоматизованої системи "Централізована база даних перенесених номерів"."Україна є чи не єдиною європейською країною, де для абонентів мобільного зв'язку до цього часу недоступна послуга MNP і рішення суду дозволяє нам усунути цю несправедливість. Ми нарешті приступили до впровадження послуги перенесення номерів під час зміни оператора. Відповідно до затвердженого календарного плану, впровадження послуги MNP буде завершено не пізніше 6 квітня 2017 року", - запевнив генеральний директор "Ес Ай Центр" Сергій Єрьомін. Зазначимо, що вчора, 11 січня, Київський апеляційний господарський суд підтвердив законність цього договору щодо впровадження послуги з перенесення номера. Перед цим "Ес Ай Центр" виграв повторний тендер, який проводив державний центр радіочастот. Вартість проекту - майже 39,6 млн грн. Це на 32 млн грн менше, ніж пропонував переможець першого тендеру - "Діалінк". Ці результати торгів скасували, тож "Діалінк" і подав до суду. Нагадаємо, раніше звучали заяви про те, щоб змусити абонентів мобільного зв'язку зареєструвати з паспортом на себе номер.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...