"Ур*ди! Моя мама жива, і з нею все добре!": Приходько відреагувала на огидну фейкову новину у росЗМІ

Українська співачка та волонтер порадила російським журналістам писати правду про проблеми своєї країни.

Приходько А. Фото: ЗМІ

Російські засоби масової інформації поширили неправдиву інформацію про те, що мати відомої української співачки та волонтерки Анастасії Приходько померла, повідомляють Патріоти України. Цей фейк дуже розлютив співачку.

Розлючена Приходько написала на своїй сторінці у Facebook пост з обуренням та наголосила, з її мамою все гаразд. Так, вчора, 18 квітня, в одному з російських видань розмістили фото артистки з мамою, яке вона декілька днів тому оприлюднила у своєму Instagram-акаунті, та вказали, що рідна людина співачки померла сім років тому.

Моя мама жива, і з нею все добре! Заробляти на таких новинах – це блюзнірство, вас спіткає та ж доля, тільки по-справжньому. Закон всесвіту! Мудаки ви, російські журналісти, вам не дозволяють писати правду про вашого "царя", так ви вже не знаєте, як грошей заробити! – написала Приходько.

Співачка порадила російським журналістам розповідали правду про внутрішні події в країні, а не придумували різні фейки.

"Краще б написали про те, скільки ваш ур*д заплатив матерям, щоб вони не піднімали бунт, коли загинули матроси "Курськ", діти у "Зимовій Вишні"! Розкажіть правду про те, як ваші колеги вмирають, якщо раптом напишуть правду! Але Ви - боягузи, не буде у вас нічого в цьому житті – ні батьківщини, ні правди, ні майбутнього, і жерти Вам залишається тільки на лопатах ваші млинці і цезар з ковша! Ур*ди!" – емоційно зазначила вона.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не просто повідомлення про в'їзд в область": Активісти пофарбували стелу на в'їзді в Донецьку область із написами захисників, в соцмережах відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 20:27

Активісти пофарбували стелу на в'їзді в Донецьку область, на якій роками військові залишали автографи. Відео опублікували на Instagram-сторінці "Типичный Покровск | Донбасс" 14 квітня, передають Патріоти України. Волонтери познімали наклейки й зафарбув...

РосЗМІ приписали українським спецслужбам "замах" на Шарія, в ГУР Міноборони відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 19:29

В Головному управлінні розвідки назвали «звинувачення» в організації нападу на підозрюваного у державній зраді проросійського блогера Анатолія Шарія у березні цього року черговими вкидами російських пропагандистів. Про це у коментарі NV сказав представ...